Annikki OFF

Mukaan Annikki OFF:iin!

Kenelle?

Toivotamme kaikki tapahtumanjärjestäjät, niin harrastajat kuin ammattilaisetkin, kaikilta kulttuurin alueilta tervetulleiksi! Viime vuosina ohjelmistossa on ollut runouden ja kirjallisuuden lisäksi niin teatterin, musiikin, performanssin, elokuvan, tanssin, nykysirkuksen kuin kuvataiteenkin tekijöitä. Annikki OFF järjestetään 5.-7.6.2024.

Miksi?

Annikki OFF-tapahtumissa on vieraillut vuosittain yhteensä tuhansia kävijöitä. Tapahtumat tavoittavat osana Annikki OFF:in kokonaisuutta suuremman yleisön, näkyvyyden ja huomion kuin yksittäisinä tilaisuuksina. Annikin Runofestivaali tiedottaa tapahtumista, tarjoaa vinkkejä tapahtumapaikkojen löytämisessä sekä hoitaa tarvittaessa tapahtumien yleistä koordinointia.

Mitä maksaa?

Tapahtumien tuominen osaksi Annikki OFF:ia on maksutonta. Jokainen Annikki OFF:iin mukaan tuleva tapahtumajärjestäjä huolehtii oman tapahtumansa järjestelyistä ja rahoituksesta.

Huomioithan ystävällisesti että Annikin Runofestivaalilla ei ole mahdollisuuksia kustantaa OFF-tapahtumien kuluja maksamalla esimerkisi tilavuokria, majoitusta, matkakuluja tai Teosto- ja Gramex-maksuja. Näistä vastaavat tapahtumanjärjestäjät itse.

Kuinka päästä mukaan?

Tapahtumajärjestäjien ilmoittautuminen Annikki OFF:iin on päättynyt tältä vuodelta.

Tiedotus OFF-tapahtumista

Annikin Runofestivaali tiedottaa tapahtumista Annikki OFF:in omilla kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä osana omaa kokonaistiedotustaan. Lisäksi julkaisemme paperisen käsiohjelman johon kootaan tiedot Annikki OFF -tapahtumista. Tapahtumanjärjestäjien kannattaa myös lisäksi tiedottaa tilaisuuksistaan myös omille verkostoilleen esimerkiksi somessa.

Yhteystiedot, tiedustelut & ilmoittautuminen

info(a)annikinrunofestivaali.net