Annikin Runofestivaali 2024

Annikin Runofestivaali

Osallistu!

Kuvakisa

Jaa kuvasi 2024 Annikin Runofestivaaleilta somessa 12.6. mennessä tunnuksella #annikinrunofestivaali ja osallistut kuvakisaan! Voittoina on kunniaa & kirjapalkintoja. Runoilija, kirjailija ja media-alan ammattilainen Satu Lepistö valitsee yleisön ottamien kuvien joukosta kuusi osuvinta, hilpeintä tai herkintä festariotosta. Voittajakuvat julkaistaan omassa kuvagalleriassaan somessamme, ja ne saavat seurakseen myös muita mainioita festariotoksia, jotka eivät aivan yltäneet palkintosijoille.

Annikin Avomikki

Ohjelmistossamme on nyt ensi kertaa tarjolla avoin lava lavarunoilijoille. Annikin avomikki -lavarunokellari pyörii itsenäisenä ohjelmanaan festivaalin aikana. Luvassa on kaksi kokonaisuutta: klo 11.30 – 13.00 ja klo 14.00 – 15.00. Ennakkoilmoittautuminen Annikin avomikkiin on päättynyt, mutta lavarunoilemaan on mahdollista ilmoittautua myös vetäjä Venla Moisalalle paikan päällä. Enimmäinen klo 11.30 alkava osuus on pidempi, joten silloin pääsee lavalle huomattavasti enemmän suoraan yleisön joukosta ilmoittautuvia. Koska Annikin Runofestivaalin teemana on Henkilökohtaista, toivomme mukaan nimenomaan itse luotuja ja omakohtaisiin kokemuksiin pohjautuvia runoja.

Seuraa somessa

Tykkää Annikin Runofestivaalista Facebookissa ja seuraa meitä Instagramissa ja Youtubessa! Tägää meidät postauksiisi, niin voimme jakaa niitä ja käytä niissä myös tunnistetta #annikinrunofestivaali.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy pitkin matkaa, myös festivaalien välillä, selvillä Annikin Runofestivaalin uutisista tilaamalla uutiskirjeemme.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!