Annikki OFF

Mukaan Annikki OFF:iin!

Seuraava Annikki OFF järjestetään kesäkuun alussa 2022.

Kenelle?

Toivotamme kaikki tapahtumanjärjestäjät, niin harrastajat kuin ammattilaisetkin, kaikilta kulttuurin alueilta tervetulleiksi! Viime vuosina ohjelmistossa on ollut runouden ja kirjallisuuden lisäksi niin teatterin, musiikin, performanssin, elokuvan, tanssin, nykysirkuksen kuin kuvataiteenkin tekijöitä. Tapahtumien tuominen osaksi Annikki OFF:ia on maksutonta.

Kuinka päästä mukaan?

Seuraava Annikki OFF järjestetään kesäkuussa 2022. Löydät tältä sivulta ohjeet osallistumiseen lähempänä tapahtuman ajankohtaa...

Miksi?

Tapahtumajärjestäjien osallistuminen on OFF:iin maksutonta. Annikki OFF-tapahtumissa on vieraillut vuosittain yhteensä tuhansia kävijöitä. Tapahtumat tavoittavat osana Annikki OFF:in kokonaisuutta suuremman yleisön, näkyvyyden ja huomion kuin yksittäisinä tilaisuuksina. Annikin Runofestivaali tiedottaa tapahtumista, tarjoaa vinkkejä tapahtumapaikkojen löytämisessä sekä hoitaa tarvittaessa tapahtumien yleistä koordinointia.

Tiedotus OFF-tapahtumista

Annikin Runofestivaali tiedottaa tapahtumista Annikki OFF:in omilla kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä osana omaa kokonaistiedotustaan. Lisäksi julkaisemme paperisen käsiohjelman johon kootaan tiedot kaikista Annikki OFF -tapahtumista. Tapahtumanjärjestäjien toki kannattaa lisäksi tiedottaa tilaisuuksistaan myös omille verkostoilleen.

Mitä maksaa?

Tapahtumien tuominen osaksi Annikki OFF:ia on maksutonta. Jokainen Annikki OFF:iin mukaan tuleva tapahtumajärjestäjä huolehtii oman tapahtumansa järjestelyistä ja rahoituksesta.

Huomioithan ystävällisesti että Annikin Runofestivaalilla ei ole mahdollisuuksia kustantaa OFF-tapahtumien kuluja maksamalla esimerkisi tilavuokria, majoitusta, matkakuluja tai Teosto- ja Gramex-maksuja. Näistä vastaavat tapahtumanjärjestäjät itse.

Yhteystiedot & tiedustelut

Simo Ollila, Annikin Runofestivaalin tuottaja
simo.ollila(a)annikinrunofestivaali.net