Annikin Runofestivaali

Annikin Runofestivaali

Turvallisemman tilan periaatteet

Kun osallistut Annikin Runofestivaaleille, sitoudut samalla noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita ja kohtelemaan ystävällisesti ja kohteliaasti muita festivaalivieraita. Haluamme tällä sitoumuksella turvata kaikille rennon, mieleenpainuvan ja nautittavan kulttuurielämyksen.

Tapahtuman ilmapiiri muodostuu meistä jokaisesta. Kunnioitathan muiden rajoja ja koskemattomuutta. Jokaisella on oikeus määritellä sekä omat fyysiset että henkiset rajansa ja olla rennosti oma itsensä.

Kaikilla festivaalivieraillamme on oikeus osallistua tapahtumaan ilman, että heidän ominaisuuksiaan arvotetaan tai määritellään. Ethän siis oleta muiden sukupuolta, seksuaalisuutta, terveydellistä tai toiminnallista tilaa, ikää, taloudellista tilannetta ja etnistä taustaa tai puutu näihin sanallisesti. Turvallisemmassa tilassa kukaan ei arvostele tai arvota toista ihmistä. Yleisen turvallisuuden vuoksi emme ota päihtyneitä henkilöitä festivaaleille.

Jos tunnet olosi turvattomaksi, älä epäröi kääntyä ammattitaitoinen järjestyshenkilökuntamme puoleen. Tunnistat heidät keltaisista turvaliiveistä.

Ollaan siis ihmisiksi ja nautitaan Annikin Runofestivaalin ainutlaatuisesta tunnelmasta!