Annikin Runofestivaalin lastenohjelma

Annikin Runofestivaali

Lastenohjelma

Annikin Runofestivaalin lastenohjelmasta vastaavat Teemu Palosaaren yhtye ja Kulttuurikeskus PiiPoo. Lastenohjelman tapahtumapaikka on esiintymislavan vieressä sijaitseva Runopesula.

Teemu Palosaaren yhtye

Pikku Kakkosestakin tunnetun lastenrunoilija Teemu Palosaaren yhtye esittää runoja ja lauluja juuri ennen festivaalia ilmestyvästä Palosaaren ja Jukka Tilsan kirjasta Lisää runoja lapsille ja muille älyköille. Kokoonpanossa vaikuttavat myös bassoa soittava Juho Palosaari ja rumpali Aatos Palosaari. Yhtyeen riemastuttavan absurdit lastenrunot ja hilpeän valloittavat sävelkulut ovat sallittuja myös aikuisille ja ei-älyköille!

PiiPoon Hetken runo-olohuone -työpaja

Runo-olohuone on toiminnallinen ja draamallinen työpaja, jossa leikitään monitaiteisesti runoilla ja sanoilla. Työpaja rakentuu Kirsi Kunnaksen rakastetuista lastenrunoista, jotka kuljettavat lapset seikkailulliselle matkalle kieleen ja mielikuvitukseen. Runo-olohuoneeseen osallistujat pääsevät heittäytymään runouden luomiseen myös itse. Työpaja on osa Kirsi Kunnas 100 -juhlavuoden ohjelmaa ja pohjautuu Kulttuurikeskus PiiPoon toiminnalliseen Runo-olohuone-näyttelykonseptiin.

Aikataulu

Klo 11.30-12.50
Runotyöpaja - Piipoon Hetken runo-olohuone

Klo 13.00-13.20
Musiikkia - Teemu Palosaaren yhtye

Klo 13.30-14.50
Runotyöpaja - Piipoon Hetken runo-olohuone

Klo 15.00-15.20
Musiikkia - Teemu Palosaaren yhtye