Annikin Runofestivaali 2020 - Rakastan, sanon sen kaikille

Annikin Runofestivaali

Festivaali-info

Koronavirustilanne

Kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan Suomen hallituksen suosituksesta toukokuun loppuun saakka. Talkootyöt kesäkuun alkupuolella järjestettävän Annikin Runofestivaalin eteen siis jatkuvat toistaiseksi. Seuraamme koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeistusta hetki hetkeltä, ja olemme valmiina reagoimaan niiden muutoksiin nopeasti.

Ajankohta

5.-6.6.2020. Perjantaina 5.6. klo 12.00-23.00 ja lauantaina 6.6. klo 11.00-22.00.

Festivaalin sijainti

Perjantaina 5.6. tapahtumia on ympäri Tamperetta ja 6.6. runofestivaali tapahtuu tuttuun tapaan Annikin puukorttelissa ja sen läheisyydessä. Annikin kortteli sijaitsee Tammelantorin lähistöllä noin puolen kilometrin päässä Tampereen rautatieasemasta ja kilometrin päässä linja-autoasemasta osoitteessa Annikinkuja 2. Linkki karttaan.

Pääsyliput

Annikin Runofestivaalin ensimmäisen tapahtumapäivän pe 5.6. kaikki tapahtumat ovat maksuttomia. Pääsylippuinfo-sivulle on koottu kaikki tarvittava tieto lauantain 6.6. lipuista ja niiden hinnoittelusta. Annikin Runofestivaalin ennakkoliput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Maksaminen

Huomioithan että festivaalin lipunmyynnissä ja kahvilassa voit maksaa vain käteisellä! Osalla kirjabasaarin myyjistä on pankkikorttimaksaminen käytössään. Varaa siis käteistä rahaa mukaasi! Lähin pankkiautomaatti sijaitsee noin 200 metrin päässä tapahtumapaikalta. Suosittelemme että hankit pääsylippusi ennakkoon.

Esiintymisaikataulut

Runofestivaalin esiintymisaikataulut julkistetaan toukokuussa.

Palvelut

Saapuminen Annikin puukortteliin

Emme suosittele saapumista henkilöautolla. Yleistä parkkitilaa korttelin ympäristössä ei ole, ja parkkisakon saaminen on helppoa. Tule siis paikalle kävellen, julkisilla (TKL linja 2 ja linja 15) tai polkupyörällä. Pyöräparkki sijaitsee korttelin ulkopuolella lipunmyynnin molemmin puolin.

Lastenvaunut & lemmikkieläimet

Tilan vähäisyyden vuoksi lastenvaunuja ei voi tuoda Annikin puukorttelin sisäpihalle. Vaunuille on varattu parkkitilaa lipunmyynnin vierestä. Lemmikkieläimiä ei voi tilanahtauden ja allergiavaaran vuoksi tuoda sisäpihalle. Poikkeuksen tähän muodostavat opaskoirat ja sylissä kannettavat pienet lemmikit.

Saavutettavuus

Festivaalialueelle Annikin puukortteliin pääsee pyörätuolilla, mutta festivaalipihan korkeuseroista johtuen, liikkuminen siellä on paikoin haastavaa. Jos saavut paikalle pyörätuolilla ilman saattajaa, henkilökuntamme auttaa pyydettäessä liikkumisessa. Festivaalialueelta löytyy esteetön wc. Festivaalivieraiden henkilökohtaiset avustajat pääsevät sisään maksutta. Pyörätuoleille on varattu paikkoja eturivistä. Festivaalialueella sijaitseva Kellarigalleria ei ole sisäänkäynniltään esteetön vanhan rakennustapansa vuoksi.

Tupakointi

Koko Annikin puukorttelin sisäpihan festivaalialue on savutonta tilaa. Korttelin ulkopuolelta löytyy tupakkapaikka.

Osallistu!

Liity mukavaan talkooporukkaamme, levitä sanaa seuraamalla meitä somessa ja käyttämällä siellä tunnistetta #annikinrunofestivaali. Ja tilaa alta Annikin Runofestivaalin uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!