Annikin Runofestivaali

Annikin Runofestivaali

Medialle

Akkreditoituminen

Erillistä toimittajien akkreditoitumista Annikin Runofestivaaleille ei vaadita. Ilmaisen sisäänpääsyn festivaaleille saa näyttämällä lipunmyynnin yhteydessä olevalla mediapisteellä lehdistökortin, ja kertomalla nimensä sekä edustamansa median nimen. Ne median edustajat joilla ei ole lehdistökorttia, saavat ilmaisen sisäänpääsyn ilmoittamalla saapumisestaan ennakkoon. Mediapisteeltä saa mediapassin ja festivaalirannekkeen.

Kuvaaminen

Kuvaaminen ammattilaiskalustolla vaati kuvausluvan, jonka voi saada ottamalla etukäteen yhteyttä tiedottaja Simo Ollilaan. Ennakkoon ilmoittautuneet kuvaajat saavat lipunmyynnin mediapisteeltä kuvaajapassin ja festivaalirannekkeen. Esitysten aikana kuvatessa tulee huomioida, että se ei ole niin pitkäkestoista ja näkyvää, että se häiritsisi yleisöä. Esiintymislavan välittömässä läheisyydessä kuvaamisen tulee olla lyhytkestoista.

Tiedotteet

Pressikuvat

Ensimmäisessä kuvassa on Flying Words Project (USA), toisessa Marja-Leena Mikkola, kolmannessa Runopuu-muraali ja neljännessä taiteilija Teemu Mäenpää. Pressikuvat ovat vapaasti käytettävissä suoraan tai välillisesti Annikin Runofestivaaliin liittyvissä mediajulkaisuissa, kunhan kuvaajan nimi mainitaan. Kuvaajien nimet löytyvät pressikuvien tiedostonimistä.

Kuvien käyttö Annikin Runofestivaaliin suoranaisesti liittymättömissä yhteyksissä esimerkiksi yleisinä teemakukuvina tms. ei ole sallittua ilman erillistä lupaa kuvaajalta. Pressikuvien käyttö esimerkiksi kirjoissa tai muissa vastaavissa julkaisuissa vaatii aina erillisen luvan kuvaajalta. Kuva-asioissa voit ottaa yhteyttä festivaalin tiedottajaan.

Dokumenttielokuva Annikin Runofestivaalista

Annikin Runofestivaalista on tehty dokumenttielokuva! Aimo Hyvärisen ohjaama Kotipihan kulttuurifestivaali sai ensi-iltansa tammikuun lopulla 2019. Hyvän vastaanoton saaneessa yli tunnin pituisessa dokumentissa nähdään kuinka asukkaiden talkoovoimin järjestämästä pienestä pihatapahtumasta kasvaa kansainvälinen kulttuurifestivaali. Elokuva on äskettäin julkistettu kokonaisuudessaan vapaasti katsottavaksi. Katso elokuva!

Yhteystiedot

Simo Ollila
Annikin Runofestivaalin tuottaja/tiedottaja
045 6766 873
simo.ollila(at)gmail.com

J.K Ihalainen
Annikin Runofestivaalin taiteellinen johtaja
044 2378 348 
jkihalainen(at)gmail.com

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!