Annikin Runofestivaali

Annikin Runofestivaali

Medialle

Akkreditoituminen

Median edustajien akkreditoituminen Annikin Runofestivaaleille tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(a)annikinrunofestivaali.net. Mainitse viestissä edustamasi median nimi. Saapuessasi festivaaleille ilmoittaudu lipunmyynnin mediapisteellä, niin saat sieltä mediapassin ja pääsylippuna tomivan festivaalirannekkeen.

Kuvaaminen

Kuvaaminen ammattilaiskalustolla vaati kuvausluvan, jonka voi saada ottamalla etukäteen yhteyttä tiedottaja Simo Ollilaan. Ennakkoon ilmoittautuneet kuvaajat saavat lipunmyynnin mediapisteeltä kuvaajapassin ja festivaalirannekkeen. Esitysten aikana kuvatessa tulee huomioida, että se ei ole niin pitkäkestoista ja näkyvää, että se häiritsisi yleisöä. Esiintymislavan välittömässä läheisyydessä kuvaamisen tulee olla lyhytkestoista.

Tiedotteet

Pressikuvat

2024 Annikin Runofestivaalin esiintyjät Aulikki Oksanen ja Abdulla Pashew.

Pispala Clothing X Annikin Runofestivaali! Kuvat Satu Lepistö ja Simo Ollila

Kirsi Kunnakselle omistettu Villiomenapuu-muraali ja kahden muraalin kokonaisuus. Kuvat: Kim Saarinen ja Miina Puolitaival. Kuvaajien nimet löytvät kuvien tiedostonimistä.

Pressikuvat ovat vapaasti käytettävissä suoraan tai välillisesti Annikin Runofestivaaliin liittyvissä mediajulkaisuissa, kunhan kuvaajan nimi mainitaan. Kuvaajien nimet löytyvät pressikuvien tiedostonimistä.

Kuvien käyttö Annikin Runofestivaaliin suoranaisesti liittymättömissä yhteyksissä esimerkiksi yleisinä teemakukuvina tms. ei ole sallittua ilman erillistä lupaa kuvaajalta. Pressikuvien käyttö esimerkiksi kirjoissa tai muissa vastaavissa julkaisuissa vaatii aina erillisen luvan kuvaajalta. Kuva-asioissa voit ottaa yhteyttä festivaalin tiedottajaan.

Yhteystiedot

Simo Ollila
Annikin Runofestivaalin tuottaja/tiedottaja
045 6766 873
simo.ollila(at)gmail.com

J.K Ihalainen
Annikin Runofestivaalin taiteellinen johtaja
044 2378 348 
jkihalainen(at)gmail.com

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!