Annikin Runofestivaali 2020 - Rakastan, sanon sen kaikille

Annikin Runofestivaali

Pääsylippuinfo

Ilmaisohjelma

Ensimmäisen festivaalipäivän pe 5.6.2020 kaikki tapahtumat ovat maksuttomia. Lauantaina 6.6. Annikin puukorttelin kulmalla sijaitsevan Taidekoskin näyttelyyn on vapaa pääsy.

Ennakkoliput

Ennakkomyynnissä on rajallinen määrä aikuisten täysihintaisia pääsylippuja la 6.6. festivaalipäivälle (5.6. tapahtumat ovat maksuttomia). Ennakkolippujen hinta on 20 € + 2,5 € palvelupalkkio + toimituskulut. Ennakkoliput ovat myynnissä Lippupisteessä. Ostamalla ennakkolipun vältyt pääsylipun jonottamiselta Annikille saapuessasi.

Täysihintaiset liput

16-vuotiaiden ja sitä vanhempien täysihintainen pääsylippu la 6.6. festivaalipäivälle (5.6. tapahtumat ovat kaikki maksuttomia) maksaa 20 €. Pääsylippuna toimii festivaaliranneke, joka kiinnitetään lipunmyynnissä festivaalin sisäänkäynnillä. Rannekkeella pääsee sisään festivaalialueelle koko päivän ajan. Huomioithan että festivaalin lipunmyynnissä voit maksaa vain käteisellä. Varaa siis käteistä rahaa mukaasi!

Alennusliput

Eläkeläiset, opiskelijat (näytäthän opiskelijakortin), varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja työttömät 14 €. Nuoren Voiman Liiton ja Nihil Interit ryn jäsenkortilla 14 €. Festivaalivieraiden henkilökohtaiset avustajat pääsevät sisään maksutta. Alennuslippuja ei ole mahdollista ostaa ennakkomyynnistä.

Lastenliput

15-vuotiaiden ja sitä nuorempien pääsylippu la 6.6. festivaalipäivälle (5.6. tapahtumat ovat kaikki maksuttomia) maksaa 8 €. Kolmivuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät sisään maksutta. Huom! Tilan vähäisyyden vuoksi lastenvaunuja ei voi tuoda korttelin sisäpihalle. Vaunuille on varattu parkkitilaa lipunmyynnin vierestä.

Päätösklubin pääsyliput

Runofestivaalin päätösklubi alkaa Telakalla 6.6. klo 21.30. Päätösklubin 10 € maksavia ennakkolippuja on myynnissä rajallinen määrä festivaalin infopisteellä klo 18.00 asti (tai siihen asti kun ne myydään loppuun). Klubin lippuja myydään vain festivaalirannekkeen ostaneille. Jos et saa ennakkolippua, niin siirtymällä heti festivaalin päätyttyä Telakalle varmistat sisäänpääsysi yleensä loppuunmyydylle klubille.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!