Lippu-info

Annikin Runofestivaali

Pääsylippuinfo

Pääsylippuna toimii festivaaliranneke, joka kiinnitetään lipunmyynnissä festivaalialueen portilla. Rannekkeella pääsee kulkemaan sisään ja ulos festivaalialueelta koko päivän ajan. Festivaalivieraiden henkilökohtaiset avustajat pääsevät sisään maksutta. Runofestivaalin lipunmyynpitipisteessä voit maksaa kortilla, MobilePayllä tai käteisellä (ei yli 50 € seteleitä). Suosittelemme verkkomaksamista.

Ennakkoliput

Annikin Runofestivaalin perusliput ovat ennakkomyynnissä Lippupisteessä. Ennakkolipun hinta on 27,50 € (24,90 € + palvelumaksu 2,60 €). Osta ennakkolippu! Ostamalla ennakkolipun selviät vähemmällä jonottamiselta tapahtumaan saapuessasi. Ennakkolippuja on myynnissä vain rajallinen määrä, eikä tapahtumaa siis ole mahadollista myydä loppuun ennakkomyynnissä. Huomioithan, että alennusliput ja lastenliput ova t myynnissä vain portilla

Perusliput 30 €

16 vuotta täyttäneiden koko päivän pääsylipun hinta on 30 €.

Alennusliput 20 €

Seuraavien tulee esittää todistus oikeudestaan alennuslippuun: eläkeläiset, opiskelijat, varusmies- ja siviilipalvelusta suorittavat. Työttömien ei tarvitse todistaa oikeuttaan alennukseen. Alennuslipun hinta on 20 €. Alennusliput ovat myynnissä vain portilla. Ennakkolippuja on myynnissä vain rajallinen määrä, eikä tapahtumaa siis ole mahdollista myydä loppuun ennakkomyynnissä.

Lastenliput 7 €

15-vuotiaiden ja sitä nuorempien pääsylipun hinta on 7 €. Kolmivuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät sisään maksutta.

Päätösklubin liput 14 €

Annikin Runofestivaalin virallinen Päätösklubi järjestetään ravintola Laternassa festivaalipäivän päätteeksi. Päätösklubin pääsylipun hinta on 14 €. Ostamalla lipun ennakkoon portilta saapuessasi festivaaleille, varmistat sisäänpääsysi usein loppuunmyydylle klubille.

Turvallisemman tilan periaatteet

Kun hankit pääsylipun Annikin Runofestivaaleille, sitoudut samalla noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita ja kohtelemaan ystävällisesti ja kohteliaasti muita festivaalivieraita. Haluamme tällä sitoumuksella turvata kaikille rennon, mieleenpainuvan ja nautittavan kulttuurielämyksen. Lue lisää!