In English - Annikki Poetry Festival

Tulinius, Huotarinen & Tuittila

Tanssi kolmella kielellä -nykytanssi- ja runoesitys pohjautuu improvisaatioon sekä suomen, islannin ja tanssin kielen yhteiseen rytmiin. Esityksen ovat tehneet yhteistyössä runoilijat Kári Tulinius, Vilja-Tuulia Huotarinen ja tanssitaiteilija Satu Tuittila. Katso esiintymisaikataulu!

Tulinius & Huotarinen

Gregory Pardlo

Kári Tulinius islantilainen runoilija ja kirjailija, joka asuu ja kirjoittaa sekä Reykjavikissa että Helsingissä. Hänen esikoisromaaninsa Píslarvottar án hæfileika ilmestyi vuonna 2010, ja esikoisrunokokoelma Brot hætt frum eind viime vuonna. Tuliniuksen runoja on julkaistu useissa aikakauslehdissä ja antologioissa.

Vilja-Tuulia Huotarinen runoilija ja kirjailija, joka asuu vuoroin Suomessa ja Islannissa. Huotarinen on julkaissut neljä runokokoelmaa, joista viimeisin on vuonna 2013 ilmestynyt Seitsemän enoa. Hän on julkaissut myös useita nuortenkirjoja. Vuonna 2011 ilmestynyt Valoa valoa valoa palkittiin Finlandia Junior -palkinnolla. Huotarinen on yksi runouden verkkolehti Janon perustajista.

Satu Tuittila

Satu Tuittila

Satu Tuittila on pääasiassa Turun seudulla toimiva tanssija, koreografi ja monipuolinen tanssivaikuttaja. Hän valmistui Tukholman Danshögskolanista vuonna 1989 ja on tehnyt sen jälkeen monipuolisen uran nykytanssin alalla. Tuittila on tanssinut lukuisissa koreografioissa, ja esiintynyt soolo-tanssijana. Improvisaation mahdollisuuksia työssään tutkinut Tuittila on tehnyt paljon yhteistyötä säveltäjien, runoilijoiden ja muusikoiden kanssa.

Annikin Runofestivaali 11.6.2016 - Runoilija vieraissa